Skip to content

Store besparelser på online køb

Rabatkodeautomaten er en forbrugerportal, der blev startet i 2017. På hjemmesiden Rabatkodeautomaten.dk finder du et væld af fordelagtige rabatter, samt informationer vedr. tilbud og besparelser, som giver dig mulighed for at opnå store rabatter næste gang du handler på nettet.

Handel på nettet er nemt, og kan i mange tilfælde være den letteste løsning, når der er noget, man står og mangler. Selvom det er nemt at handle på nettet, er det ikke altid nemt at have overblik over de bedste tilbud og de mest fordelagtige løsninger. Derfor opdateres Rabatkodeautomaten.dk hver dag, således at det altid er muligt at finde gode tilbud på alt fra tøj til mobilabonnementer.

Rabatkodeautomaten er både gratis og nem at bruge. Hjemmesiden er overskuelig, og det tager ikke lang tid at finde rabatkoder til mange forskellige webshops, herunder Stylepit, Apuls, Zalando og mange, mange flere. Rabatkodeautomaten samarbejder med et væld af forsekllige butikker, som forhandler både produkter og serviceydelser. Det er ikke nødvendigt at registrere sig på hjemmesiden, hvilket gør den endnu nemmere at bruge. Det er også muligt at søge efter en webshop, for at finde ud af om netop denne virksomhed f.eks. har et større udsalg i gang samt undersøge, om webshoppen ligger inde med en eller flere rabatkoder. Rabatkoderne kan f.eks. bruges til at få gratis fragt, få X antal procentvis rabat på et køb fra en webshop.

Rabatkodeautomaten er en perfekt løsning til bl.a. studerende, der har en interesse i at spare der, hvor de kan, for at få mest muligt ud af SU’en eller lønnen fra studiejobbet. Rabatkodeautomaten kan selvfølgelig benyttes af alle danskere, der holder af at spare penge, i dette tilfælde i forbindelse med online handel. Alle rabatkoder testes manuelt inden de bliver lagt op på Rabatkodeautomaten.dk. På den måde kan forbrugerne være sikre på, at rabatkoderne virker.