Soveposer kan du også bruge til opbevaring

16 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selvfølgelig er det mest anvendelige, at man bruger en sovepose til at sove i, hvor man kan være helt pakket ind, så man kan holde varmen i den, når man sover ude.

Men det kan jo også være de varme festivaler, hvor der er så varmt i ens telt, at man bare slå soveposen ud, hvis man kan det, så man bruger den som en dyne, man halvt om halvt har over sig.

Men i ordet “sovepose” indgår der trods alt “pose” i slutningen, så man kan jo også benytte den til dette, selvom det ikke er dens hovedformål at bruge den til dette, men det er muligt.

Dog bør man så nok beslutte sig for, hvad det er for en sovepose, man bruger til opbevaring, da man kan risikere at ødelægge den med væske eller skarpe genstande, som man har nede i den her sovepose, når den er foldet ud.

image

Soveposen kan have en del ting i sig

Man vil nok blive overrasket over, hvor mange ting og sager, man kan have i sådan en sovepose fra XtraGrej, når man ellers ser, hvor lidt den kan fylde, når den er pakket sammen, om man har den i en pose, eller man bærer den bag på ens rygsæk med remmer om sig – eller man har den i hånden.

For når den er slået ud, så vil den virkelig imponere med sin størrelse, og så kan man trods alt vælge at putte nogle ting herned i, hvis man ikke har andre muligheder, eller ens taske er gået i stykker, så man ellers måtte have de andre ting i ens hænder, som der ikke er plads til.

Det er nok mest af alt en nødløsning, man kan bruge den sovepose til, men som sagt kan man så udnævne den sovepose til bæreenhed, hvis man allerede har fyldt den med ting, så den kan genbruges på den måde.

Flere Nyheder