Ret op på kontorkroppen med fysiurgisk massage

12 marts 2021 Astrid Pedersen

Føler du dig stiv og øm i muskler og led – især omkring skuldre, nakke og lænd? Så kan det skyldes en stillesiddende og særdeles uhensigtsmæssig arbejdsstilling hvor du i mange timer sidder krøllet sammen over dit tastatur.

For at rette op på de skader du pådrager dig i forbindelse med kontor arbejde kan du vælge at modtage massage. Og til det formål bør du vælge en effektiv massage form så som for eksempel fysiurgisk massage.

Hvorfor skal jeg vælge fysiurgisk massage?

Når du står for at skulle vælge behandlings type kan det være meget fristende at vælge en af de blidere massage former så som hotstone massage eller wellness massage. Det er da også virkelig rart og opløftende at blive nusset på ryggen i en halv til en hel time. Problemet er bare at disse massage typer sjældent kommer helt i dybden med dine grundlæggende dårligdomme.

Her kan fysiurgisk massage være til stor hjælp. En fysiurgisk massage vil arbejde grundigt med muskler og bindevæv, og dermed sikre bevægeligheden i leddene og vævets smidighed.

Med en fysiurgisk massage kan du komme spændinger, myoser og smertefulde muskelknuder til livs på mere permanent basis – især hvis du sørger for at komme af sted til massage med jævne mellemrum.

En dygtig fysiurgisk massør vil altid tilpasse behandlingen til din krops unikke disposition og under hensyntagen til dine individuelle grænser og præferencer. Du vil således altid opleve en fysiurgisk massage som behagelig selv om den altid vil være en del mere hårdhændet end en blid wellness massage.

Hvor kan jeg få en god fysiurgisk massage i Århus?

Er du på udkig efter en dygtig massør i Århus som tilbyder fysiurgisk massage kan du med fordel vælge fysiurgisk massør Dorthe Margrethe Sørensen. Du kan læse mere og booke tid til behandling med fysiurgisk massage på https://www.dorthemargrethe.dk/.

Flere Nyheder