Renovering af badeværelse? Dette skal du bruge

01 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Går du også og drømmer om at få et nyt og skønt badeværelse, men må med ærgrelse indrømme over for dig selv, at du ikke har de penge det kræver? Hvis du står i denne situation, så fortvivl ikke. Der er flere ting du kan gøre for at renovere dit badeværelse uden at det skal koste dig spidsen af en jetjager.

Hvis du har skruet hænderne rigtigt på, er der faktisk ikke grænser for hvad du kan gøre selv. Alt det kræver er lidt fantasi og lidt kreativitet. I denne artikel får du et par tips til hvad du selv kan gøre, for at dit badeværelse ligner at det lige er blevet bygget.

Brug mikrocement

Mikrocement er en af de mest populære trends lige for tiden, også når det gælder badeværelser. Det kræver selvfølgelig at man ved en lille smule om hvordan man blander cementen og hvordan man applikerer den, men hvis man som sagt har hænderne skruet ordentligt på, så er det ikke en opgave man ikke selv kan klare. 

Brug maling

Med at par liter maling kan man komme rigtigt langt. Man kan både male sine vægge, gulvet og selv badekarret. Når det kommer til maling til badekar så er det vigtigt at man vælger den rigtige maling og ikke bare køber den billigste de har nede i byggemarkedet. Ved at male sit badekar har man også friheden til at få det til at se ud som man vil.

Brug dekorationer

Simple dekorationer som f.eks. billeder, plakater eller planter og blomster, kan man komme rigtigt langt med. Stearinlys kan også være med til at forskønne badeværelset og hvis man bruger duftlys, kan man slå to fluer med et smæk. Ligesom med maling, så kræver det kun at man bruge sin fantasi og sin kreativitet, for at lave et badeværelse, som man har lyst til at tilbringe tid i.

Flere Nyheder