Skip to content

Også DU har råd til prisen på en gulvafslibning!

Det behøver sådan set ikke komme an på, om du er privatperson, der vil have slebet gulvet ned indenfor eller terrasse-gulvet udenfor, eller om du er et firma med mange kvadratmeter trægulve, der skal slibes ned.

Rent prismæssigt kan det faktisk gøres fordelagtigt og stadig af høj kvalitet, så du enten som privat eller erhverv får både et tilfredsstillende resultat og undgår en tømt pengepung.

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at gulvafslibning er noget, der kun skal høre sjældenhederne til, når man virkelig, virkelig trænger til at få gulvet slebet ned (men så kan det ofte være for sent at redde), eller koster så meget, at man virkelig skal lægge mange penge til side for at få råd til det.

Sådan ligger landet slet ikke, hvis du vælger det rette gulvafslibningsfirma, hvor en god pris går hånd i hånd med fornem kvalitet.

Der er ingen grund til at spinkle og spare eller gøre det til en årlig – eller mindre – begivenhed at få slebet gulve ned.

Godt nok giver regnestykket sig selv, at jo mere gulv man har, der skal slibes ned, desto mere skal man betale, men ser man på en umiddelbar kvadratmeterpris, så er det faktisk sammenlagt forholdsvis billigt, så man sagtens kan slibe gulve ned flere gange om året.

Måske indfører man endda en fast dato i kalenderen til, hvornår man ønsker at få foretaget en gulvafslibning og hyrer et gulvafslibningsfirma ind til at gøre dette.

Bemærk, at vi ikke anfører en specifik pris per kvadratmeter for at få udført en gulvafslibning.

Dette hører både med til, at det kan variere fra firma til firma, men vigtigst af alt, kan man ikke sige en fast pris ned til mindste øje, hvis man er et godt gulvaflibningsfirma.

Flere faktorer som alder på gulvet, slid og brug kan spille ind på den samlede proces med, hvor lang tid det vil tage at slibe gulvet ned, og hvad det vil koste.

Men som tommelfingerregel skal det ikke koste alverden – hverken som privat eller erhverv.