Skip to content

Nyt år med nyt hår

Vi er trådt ind i 2018. Det betyder, at vi endnu engang har taget hul på et nyt år. Det klassiske nytårsfortsæt praktiseres stadig af mange, som ved årsskiftet lover sig selv noget bestemt for det nye år. Det kan eksempelvis være, at de vil tabe sig, leve sundere eller bruge mere tid på familien; men hvorfor ikke love sig selv noget, der er nemt og rart at overholde?
Hos Frisør Pii i Valby kan du nemt overholde et nytårsfortsæt om altid at have pænt, sundt og stilet hår i 2018. 

Frisør Pii i Valby er en bæredygtig og professionel frisør, som gør alt for, at du som kunde får en behagelig og tilfredsstillende oplevelse. Vi går meget op i kvaliteten af både klipningen og vores produkter, så du altid er sikret den bedste service.

Hos Frisær Pii i Valby er kunden altid i centrum. Vi lægger stor vægt på at give individuel vejledning om, hvad der vil passe bedst til dit ansigt og dit behov. Vi er altid på forkant med udviklingen inden for frisørbranchen, og kan derfor også give dig vejledning om nyeste mode, og de seneste produkter.

Ved at besøge Frisør Valby i det nye år, er du sikret, at du altid ser smart og velplejet ud. Håret viser meget om et menneske. Det viser, om du går op i dig selv eller ej, og et velplejet hår er med til at udstråle professionalisme samt gøre dig langt mere attraktiv.

Gå ind på vores hjemmeside https://www.frisorpii.dk/valby/ allerede i dag og bestil tid til din næste klipning, farvning eller håropsætning. Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig. Du finder os på Valby Torvegade 21, 2500 Valby. Vi ligger kun 250 meter fra Valby station, så selvom du kommer lidt længere væk fra, er det nemt at finde vej til vores salon. Vi glæder os til at se dig!