Mad ud af huset – et hit til din fest

06 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal der være fest i det lille hjem her til sommer? Så kan du med fordel bestille mad ud af huset i god tid.

Hvorfor bestille mad ud af huset?

Der er mange rigtig gode grunde til at du bør bestille mad ud af huset frem for selv at knokle i køkkenet på den store dag. Skal du lave mad til meget mere end ti personer, og skal det blot være moderat mere interessant end sandwiches eller Chili Con Carne, kan du hurtigt komme til at bruge mange dage på at fremstille diverse anretninger.

Det er hårdt og opslidende at skulle tilbringe så mange timer svendende over et komfur. Især når der med garanti er mange andre ting der skal forberedes. Der ud over kan du hurtigt rende ind i problemer hvad angår opbevaring af såvel råvarer som de færdig tilberedte retter.

Er du kun i besiddelse af et standard køkken med ditto køle faciliteter er det op ad bakke at skulle opbevare maden på sikker og forsvarlig vis. Og det bliver kun endnu mere vanskeligt hvis drikkevarerne til festen samtidig skal holdes kølige.

Med mad ud af huset slipper du for en masse besvær og ærgrelser op til den festlige sammenkomst. Du sparer kostbar tid og energi som kan bruges på andre formål. Og det catering firma, som leverer mad ud af huset til din fest, vil med sikkerhed kunne fremstille retter som du ikke selv havde fundet på.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset til min sommerfest?

Hos Kokken og Jomfruen finder du et stort udvalg af mad ud af huset løsninger som kan tilpasses det enkelte selskab. Du kan hos Kokken og Jomfruen vælge mængden af mad ud af huset ud fra antallet af kuverter og dermed få maden bragt i de rette mængder – til døren og til tiden. Læs mere på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder