Hvordan får du det maksimale ud af et Project kursus?

06 november 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Er det relevant at bruge Microsoft Project på din arbejdsplads som en del af jeres projektplanlægning? Så kender du sikkert alt til, hvor smart et redskab programmet kan være. Hvis du dog oplever, at flere medarbejdere kunne have gavn af et Project kursus, så hold dig endelig ikke tilbage med at booke det ved en kursusudbyder.

Nu er spørgsmålet selvfølgelig bare, hvordan medarbejderne får det største udbytte af et Project kursus. Det kommer vi med bud på her. 

Tips til at få det største udbytte af et Project kursus 

Book kurset ved en erfaren kursusudbyder

Noget der selvfølgelig spiller ind på, at dine medarbejdere får det maksimale udbytte af et Project kursus er, at de havner ved en erfaren kursusudbyder. Det vil nemlig have noget at sige, hvor rutineret firmaet er med at afholde kurser og generelt planlægge kursusforløb. Dyk derfor gerne ned i, hvor mange år firmaet kan skrive på CV’et med dette arbejde. 

Vælg et firma med engagerede undervisere 

Et andet tip er, at du booker et Project kursus ved et firma med engagerede undervisere. Underviseren der er koblet på kurset kan nemlig have alt at sige for, om dine medarbejdere får lært det, de skal, og om indholdet bliver spiseligt og forståeligt. 

Book kurset ved et firma der kan skræddersy et kursusforløb 

Et tredje tip er, at du går med et firma, som kan skræddersy et kursusforløb til din arbejdsplads. For der kan være stor forskel på, hvilke udfordringer der fylder ved jer kontra andre arbejdspladser. Lav derfor også gerne en god forventningsafstemning omkring de ting, som gerne skal være en del af kurset. 

Ræk ud til dette firma 

Et sidste tip er, at du række ud til 4D. Her havner du nemlig ved en kursusudbyder, som har præcis den erfaring og de undervisere der skal til, for at dine medarbejdere lærer mest muligt: https://www.4d.dk/kurser/office/project 

Flere Nyheder