Hvad foretrækker du ved din hoveddør, så folk kan få fat i dig?

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der findes mange løsninger til, hvad man ønsker, der skal installeres på ens hoveddør, så folk kan få fat i en.

Det kan sagtens også være til en dør eller flere, som man har købt hos Klarfönster.

Det mest almindelige er nok, at man har en ringeklokke, der så kan spille forskellige toner, men det er ikke altid, at dem, der står udenfor, kan høre, at den bliver aktiveret, og det kan forvirre dem, hvis ikke de selv kan høre den.

Den ringeklokke skal man så huske at opdatere i den forstand, at den skal have nye batterier, men så har man også den mulighed, at man kan sætte andre tonearter op, så det bliver spændende med jævne mellemrum, hvad den spiller – så længe man ikke selv bliver forvirret af det og glemmer, at der er tale om ens ringeklokke.

Men før sådan en fandtes, havde man andre muligheder, som man stadigvæk bruger den dag i dag.

Dörrar

Sådan kan folk få fat i dig på den anden side af døren

Folk begyndte jo som noget af det første at banke på døren, når de skulle have fat i folk på den anden side, for medmindre man kender hinanden virkelig godt, så er det dårlig stil bare at gå ind.

Man kan så have aftalt et bankesystem, så man ved, at det er nogen, man gider havde besøg af, der banker på ens dør.

For hvis det er en dør med ruder i, så bliver man opdaget, at man er hjemme, samtidig med at man ser de andre, og hvis man ikke gider lukke dem ind, så kommer man ikke i kridthuset ved ikke at åbne op.

Selv med materede ruder kan man se, at der er aktivitet på den anden side af døren, men man kan ikke se, hvem det er – men dem udenfor kan se, at du er der.

Flere Nyheder