Franske døre er perfekte til at give mere lys i din bolig

28 juni 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Vil du gerne have en lysere bolig, er det oplagt, at du tænker over, om du skal sætte nogle franske døre op. Dermed kan der komme lys fra et rum til et andet. Det kan give mere dagslys til et rum, der ellers kan være lidt mørkt. Dagslys er som bekendt meget vigtigt for, hvordan vi opfatter et rum. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for hele tiden at tænke over, hvordan du kan få så meget som muligt ind i din bolig. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe franske døre, er webshoppen melholt.nu. De har et stort udvalg af franske døre, og du kan derfor være sikker på, at du kan finde dem, der passer til din bolig. Se mere på https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html 

franske døre

Sådan vælger du de rette franske døre

Når du skal købe franske døre, skal du først og fremmest tænke over, om du vil have en dobbeltdør eller ej. En dobbeltdør kan give et bedre flow mellem to rum, hvilket er en kæmpe fordel for dig. Det kan nærmest få to rum til at føles som et, når dørene er åbne. 

Derudover bør du også tænke over, hvor mange og hvilken former for vinduer der skal være i dine franske døre. På nogle franske døre går vinduerne hele vejen ned, mens de på andre døre stopper på midten, hvorefter resten af døren så er massiv.

Du får selvfølgelig mere lys ind med vinduer, der går hele vejen ned, men det kan også se elegant ud med en dør, der er massiv forneden. Har du små børn eller kæledyr, kan det også være rart, at døren er massiv forneden, så du ikke hele tiden skal tørre fedtede børnefingre og poteaftryk af vinduerne. 

Størrelsen på vinderne spiller selvfølgelig også en rolle. Nogle døre har meget store ruder, mens andre har mindre. 

Flere Nyheder