Fordelen og ulemperne ved et el løbehjul

06 januar 2021 admin

Et hjul der er kommet for at blive

El løbehjul. Et af de mest brugte ord i København de seneste par ord – udover Corona, klimatosse og så videre, og så videre. Men undervurdér det ikke: Det er kommet for at blive.

Men hvad er det fede egentlig ved de her el løbehjul? Jo man kan for det første tage dem alle steder. Lidt ligesom en cykel; den giver dig enormt meget frihed og fleksiblitet, du skal bare ikke selv arbejde for det.

Ment på den måde, at rugbrødsmotoren er væk, og kun et tryk på knappen, fører dig lige derhen, hvor du skal ende. 

Men hvad så hvis du selv køber et elløbehjul? Hvad skal du så have in mente, inden du bruger en masse penge på sådan et?

Fordelene og ulemperne 

Fordelene er selvfølgelig, at du kommer hurtigere omkring. Det går stærkt, og du kan komme fra A til B på ingen tid.

En anden fordel er også, at du kan komme rundt på alle små stier alle steder. Der er derfor ikke den samme trafikkø, som der kan være i indre by og generelt er det lettere at komme rundt end med bil. 

En ulempe er dog, at du selvfølgelig automatisk mister en masse motion. Du vil ikke røre dig ligeså meget som på cykel, og du vil måske have en tendens til også at tage el løbehjulet hen de steder, hvor cyklen godt kunne have taget derhen. Eller dine ben.

En anden ulempe er også, at du med det offentlige har mulighed for at drikke dig fuld, hvilket er ulovligt at være på el løbehjul. Det er det også på en cykel, men med et el løbehjul, kan det faktisk gå mere galt end på en cykel, fordi man selvfølgelig kører flere kilometer i timen end på en cykel.

Flere Nyheder