Find din nærmeste tandlæge i Vallensbæk

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du ønsker at bevare alle dine tænder sunde, smukke og funktionelle hele livet igennem er det vigtigt at du passer og plejer dem hver eneste dag. Og så bør du i øvrigt besøge din tandlæge på fast basis en til to gange om året for tandrens og eftersyn.

Hvor kan jeg få hjælp til tandpleje i Vallensbæk?

Hvis du er bosiddende sydvest for København, nærmere betegnet i Vallensbæk eller nærmeste omegn, hedder din lokale tandlægeklinik Tandlæge Mille Kjær. Hos Tandlæge Mille Kjær kan du få hjælp til alt hvad er handler om tandpleje og tandbehandling.

Foruden dine årlige eller halvårlige tjek af tænder og tandkød kan Tandlæge Mille Kjær hjælpe med en lang række forskellige behandlinger. Skulle skaden være sket, og du har pådraget dig karies, kan Tandlæge Mille Kjær sørge for at hullet i din tand bliver renset grundigt op og lappet med en holdbar plast fyldning.

Hvis tandens krone ikke står til at redde kan Tandlæge Mille Kjær erstatte denne med en kunstig tandkrone. Og hvis tanden er så ødelagt at den må trækkes ud kan du hos Tandlæge Mille Kjær få hjælp til isættelse af et tandimplantat.

Andre behandlinger hos din tandlæge i Vallensbæk

Der ud over kan Tandlæge Mille Kjær udføre rodbehandlinger og tandudtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, her under visdomstænder.

Har du begyndende parodontose kan du hos Tandlæge Mille Kjær få lagt en forebyggende behandlings plan som involverer regelmæssig rensning af tandkødet hvilket kan bremse udviklingen af den frygtede dårligdom. Og Tandlæge Mille Kjær kan også være behjælpelig med diverse kosmetiske eller æstetiske tandbehandlinger som for eksempel tandregulering eller blegning af misfarvede tænder.

Du finder Tandlæge Mille Kjær centralt på Vallensbæk Strandvej, tæt på offentlig transport og med gode parkerings forhold i nærheden af klinikken. Book tid til en indledende konsultation via hjemmesiden milletand.dk.

Flere Nyheder