Få hjælp til forskønnelse af hjemmet hos din maler i Næstved

29 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig? Så bør du tænke dig om en ekstra gang – læs mere om hvorfor i det følgende.

Malerarbejde – en yderst tidskrævende tjans

Alle, som på et tidspunkt selv har kastet sig ud i indvendig maling af deres bolig, ved at dette har en tendens til at gribe om sig. Måske havde man fra begyndelsen blot en ambition om at friske farverne på væggene op. Men alene denne opgave kræver langt mere tid og overskud end man måske lige går rundt og tror.

Først skal væggene klargøres. Sidder der gammelt tapet skal dette fjernes – i hvert fald hvis man ønsker et smukt og holdbart resultat. Der kommer nemlig ikke noget godt ud af at male oven på gammelt tapet. Nedtagning af tapet kan sagtens tage en dag per rum, især hvis der sidder flere lag. Og når først tapetet er væk skal væggene forberedes.

image

Dette sker ved at slibe pudset, og fylde diverse huller efter skruer eller søm samt revner i pudset ud med fugemasse. Er pudset i dårlig stand kan det være nødvendigt med opsætning af filt. Og er den helt gal skal væggen muligvis pudses op på ny.

Først efter disse indledende øvelser kan du komme i gang med det egentlig malerarbejde. Du skal prime væggene med Microdispers eller Blåt Vand som det også kaldes. Dette sikrer at malingen binder optimalt. Dernæst skal væggen grundes med hvid maling, hvorefter den pigmenterede maling kan påføres. Husk at vente til det første lag maling er tørt før du påfører det næste.

Lad din lokale maler i Næstved udføre malerarbejdet

Dertil kommer at du ikke kan nøjes med at male væggene, men også skal tage lofter og træværk med i beregningen. Alt i alt kan det bedst betale sig at hyre en dygtig maler – find ham eller hende på malernaestved.dk

Flere Nyheder