Cupping massage – den blide udrensning

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Elsker du en god gang massage, men ville du ønske at du kunne få mere ud af en blid wellness massage? Så skulle du tage og prøve cupping massage. Cupping massage baserer sig på cupping, en gammel disciplin som gør brug af sugekopper for at løsne spændinger og nedbundet væv.

I gamle dage anvendtes glas ”kopper” som blev varmet op og placeret rundt omkring på klientens krop. Når glasset kølede ned dannedes inde i glasset et vakuum som sugede vævet op i koppen. Nu om stunder anvendes fortrinsvis mekaniske sugekopper til formålet – og teknikken ved cupping massage er også væsensforskellig fra den traditionelle cupping.

Hvordan foregår cupping massage?

Når en massør bruger cupping i forbindelse med massage sker det ved hjælp af de før omtalte sugekopper. Men i stedet for blot at placere sugekopperne statisk rundt omkring på kroppen vil massøren føre dem rundt på kroppen – fortrinsvis på ryggen – i lange strøg. På den måde løsnes huden og bindevævet, og der trækkes blod ud i de ydre lag.

Du får således stimuleret kredsløbet og blod cirkulationen i lige så høj grad som ved traditionel massage når du vælger cupping massage. Og så er cupping massage en utroligt behagelig behandlings form hvis den bliver udført korrekt.

Hvor kan jeg få en professionel cupping massage i Vamdrup?

Er du bosat i Vamdrup, Billund, Kolding eller Vejen kan du med fordel opsøge den dygtige og erfarne thai massør Tik Sara som driver klinikken Tik Saras Massage. Hos Tik Saras Massage kan du nyde forskellige former for krops og ansigts behandling, her under cupping massage, thai massage, Gua Sha massage og almindelige sportsmassage. Tik Sara er særdeles vel befaren ud i samtlige discipliner, og du er i sikre og trygge hænder når du lægger dig på briksen hos Tik Saras Massage. Læs mere på tiksarasmassage.dk

Flere Nyheder