Bundgård Rejser gør rejsedrømmen til virkelighed

08 december 2016 Amalie

Går du med rejsedrømme i maven men er i tvivl om præcis, hvad du ønsker at få ud af oplevelsen? Mange går længe og drømmer om for alvor at få set verden, men det kan være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvordan man skal gribe rejsen an. Hvad man helt præcist vil se, hvor man vil bo og hvor længe man vil opholde sig et sted er alle vigtige spørgsmål at stille sig selv, og især med længere ophold kan organisering og planlægning blive uoverskueligt; hvis man for alvor har lyst til at opleve et sted som andet end turist kan det være svært at finde ud af, hvilke muligheder, man har. 

Her kan en sprogrejse være det ideelle svar på alle ens spekulationer om den perfekte rejse. For hvorfor ikke dele oplevelsen med folk fra hele verden på din egen alder, imens I studerer et fantastisk sprog i en spændende by et sted i verden? Denne unikke mulighed får man, hvis man rejser ud i verden med Bundgård Rejser. 

Bundgård Rejser udbyder en lang række sprogrejser med mulighed for at skræddersy sit ophold alt efter individuelle ønsker og mål. Her er eksempelvis plads til at udforske destinationen på egen hånd og dermed eksempelvis fokusere på kulinariske oplevelser, kunstmuseer, arkitektur, naturomgivelser eller måske en af de ting, som netop den valgte destination er særligt kendt for.

Desuden får man oplevet landet indefra – i en helt særlig tid er man en del af befolkningen, og kan for alvor opleve, hvordan livet her udfolder sig. Man kan eksempelvis bo hos en værtsfamilie, og blive en del af deres daglige rutine imens man får en helt ny familie langt fra Danmark. Eller man kan bo på en skole eller i en lejlighed med jævnaldrende, som man også studerer sammen med, og som man dermed skaber et helt specielt bånd til.

Venskaber, oplevelser og ny viden venter – og med Bundgård Rejser bliver det hele muligt

Flere Nyheder