Bliv skarp på forretningsanalysen med Business intelligence kurser

07 april 2021 Astrid Pedersen

Enhver virksomhed som ønsker at stå stærkt i forhold til sine konkurrenter, er selvfølgelig altid et skridt foran, når det handler om Research and Development, analyse af egen position og selvfølgelig benchmarking. En fælles betegnelse for alle disse funktioner er Business Intelligence.

Med en kompetent Business Intelligence afdeling kan du således holde dig i spydspidsen inden for netop dit forretningsområde. Derfor kan det være en rigtig god idé altid at holde medarbejdernes færdigheder inden for Business Intelligence up to date – og det kan du for eksempel gøre gennem et veltilrettelagt BI kursus.

Hvad kan jeg lære på et Business Intelligence kursus?

Afhængig af din rolle i Business Intelligence sammenhæng kan du finde netop det BI kursus som matcher dine behov hos 4D. 4D har specialiseret sig inden for IT kurser målrettet det danske erhvervsliv og tilbyder således kurser i forskellige applikationer, platforme, og faktisk også arbejdsmetoder. Således er 4D’s BI kurser ikke fokuseret omkring eksempelvis Microsoft Power BI eller lignende programmer som er skræddersyet til Business Intelligence formål.

Inden for Business Intelligence er det nemlig muligt at bruge andre applikationer hvis man ikke har lyst til at gå ud og investere i en stor forkromet applikation til formålet. Derfor findes der hos 4D en lang række kurser som har fokus på eksempelvis Microsoft Excel fra et Business Intelligence perspektiv.

Du kan også tage et deep dive i områder så som Data Analysis Expressions (DAX) – et sprog som meget specifikt anvendes i forbindelse med tabulære datamodeller. DAX omfatter en lang række funktioner og operatorer som er centrale når det handler om data udtræk til anvendelse ved eksempelvis sammenlignende analyser. På kurset ”Beregninger og forespørgsler med DAX”, som i øvrigt også findes i en engelsk udgave, kan du styrke dine færdigheder inden for de funktioner i DAX som understøtter arbejde inden for Business Intelligence.

Find flere spændende BI kurser København på 4d.dk.

Flere Nyheder